بازداشت ۱۰۰۰ دانشجوی آمریکایی معترض به جنایت‌های صهیونیست‌ها رئیس اداره قرآن، عترت و نماز ارتش: تقویت مراکز قرآنی، کمک به نشر قرآن در جامعه است سرپرست وزارت صنعت و تجارت طالبان به ایران سفر کرد سردار سلامی: همه کشور‌های دنیا با جنگ ضعیف می‌شوند، اما جمهوری اسلامی ایران با جنگ‌قوی‌تر شد وزیر خارجه آمریکا در تل‌آویو: حالا وقت توافق است رئیسی در هیئت‌دولت بر فراهم‌کردن زمینه حضور هر‌چه‌گسترده‌‌تر مردم در دور دوم انتخابات مجلس تأکید کرد وزیر کشور: طرح تقسیم استان تهران در دست بررسی است تجلیل از فعالان و مبلغان فرهنگی منطقه پدافند هوایی شمال شرق در حرم مطهر رضوی ویدئو | بخش‌هایی از هم‌خوانی معلمان در دیدار امروز با رهبر انقلاب چین تست‌های دریایی ناو هواپیمابر نسل بعدی را آغاز کرد کاهش ۲۶۷ میلیون دلاری کمک‌ها به نماینده سازمان ملل در فلسطین ترامپ بار دیگر اعضای ناتو را تهدید کرد نخست‌وزیر اوکراین از برنامه خرید ۳۰۰ هزار پهپاد جدید خبر داد یک مقام سازمان ملل حمله به رفح را «یک تراژدی غیرقابل وصف» دانست دبیرکل سازمان ملل دستور داد؛ درباره گور‌های جمعی در رفح تحقیق شود اسرائیل: حزب‌الله از مرز‌ها دور نشود جنوب لبنان را اشغال می‌کنیم زلنسکی: انتظار داریم پس از پایان جنگ به عضویت ناتو درآییم گروسی به ایران می‌آید رهبر معظم انقلاب در دیدار معلمان: تشکر از معلم برای توجه دادن افکار عمومی به اهمیت معلم است + فیلم و تصاویر مدیرکل سازمان جهانی بهداشت: حمله اسرائیل به رفح یک فاجعه انسانی است آمریکا: برنامه ای از اسرائیل برای رفع نگرانی ها درباره رفح ندیده ایم
سرخط خبرها

۷۹ دیپلمات فنلاندی از سیاست این کشور درخصوص حمله رژیم صهیونیستی به غزه انتقاد کردند

  • کد خبر: ۲۰۶۰۶۷
  • ۲۴ دی ۱۴۰۲ - ۱۱:۱۶
۷۹ دیپلمات فنلاندی از سیاست این کشور درخصوص حمله رژیم صهیونیستی به غزه انتقاد کردند
۷۹ دیپلمات و کارمند وزارت امور خارجه فنلاند در اقدامی بی‌سابقه، طی نامه‌ای به وزیر امور خارجه این کشور از سیاست‌های اتخاذ شده در خصوص حمله اسرائیل به غزه ابراز نگرانی کردند.

به گزارش شهرآرانیوز، این اقدام که در محافل دیپلماتیک فنلاند بی‌سابقه محسوب می‌شود، نشان‌دهنده نگرانی‌های فزاینده در درون وزارتخارجه در مورد سیاست خاورمیانه‌ای این کشور است.

به نوشته هلسینکی تایمز مورخ ۲۳ دی ماه، امضا کنندگان این نامه صراحتا از وزارت خارجه فنلاند می‌خواهند تا خواستار آتش‌بس در غزه شده و استفاده بیش از حد از زور توسط اسرائیل و نقض بالقوه قوانین بین‌المللی را مورد انتقاد قرار دهد.

این واکنش‌ها درپی حملات اخیر اسرائیل که طی آن زیرساخت‌های غیرنظامی از جمله بیمارستان‌ها و مدارس در غزه هدف قرار گرفته‌اند، طرح شده است.

انتشار این نامه در پی تغییر رویکرد فنلاند در جریان رأی گیری در سازمان ملل رخ داد. در جریان این رأی گیری که در ماه اکتبر انجام شد، فنلاند از موافقت با قطعنامه سازمان ملل که خواستار آتش‌بس بشردوستانه در غزه بود، خودداری و عدم محکومیت حملات حماس را عامل این تصمیم عنوان کرد. این در حالی است که در دسامبر و کمتر از یک ماه پس از دریافت این نامه، فنلاند به قطعنامه مجمع عمومی سازمان ملل که خواستار آتش‌بس فوری بشردوستانه در غزه بود، رأی موافق داد.

الینا والتونن، وزیر امور خارجه فنلاند در واکنش به این نامه مدعی شده بود که مواضع کشورش در خاورمیانه بر پایه حقوق بشر، دموکراسی، حاکمیت قانون و برابری استوار است و کشورش آمادگی دارد فارغ از هویت مرتکبین جنایت در این درگیری، آن‌ها را محکوم کند.

منبع: ایسنا

گزارش خطا
ارسال نظرات
دیدگاه های ارسال شده توسط شما، پس از تائید توسط شهرآرانیوز در سایت منتشر خواهد شد.
نظراتی که حاوی توهین و افترا باشد منتشر نخواهد شد.
پربازدید
{*Start Google Analytics Code*} <-- End Google Analytics Code -->